Email: contact@samaro.ro  Telefon: 0763 697 066

Servicii

Compania Samaro SRL are o experienta de peste 20 ani in domeniul prelucrarii si comercializarii rocilor naturale: marmura, granit, travertin, onix si pietre semipretioase. De-a lungul timpului, am invatat ca arta prelucrarii granitului, marmurii sau a altor roci naturale presupune o atentie deosebita la detalii, rabdare si pricepere. Aceste principii stau la baza modului in care am conceput servicii de calitate, menite sa multumeasca cele mai pretentioase gusturi. Profesionalismul si respectul fata de clienti ne ofera posibilitatea unei permanente competitii profesionale cu firmele din domeniul prelucrarii si comercializarii marmurei si a granitului. Compania noastra se distinge prin seriozitatea pe care o acorda fiecarui proiect si prin fermitatea cu care respecta termenele limita stabilite impreuna cu beneficiarii lucrarilor.

Fiind importatori directi ai materiei prime, preturile produselor noastre respecta buzunarele clientilor, iar varietatea de culori va ofera oportunitatea de a alege marmura, granitul sau travertinul potrivit necesitatilor dumneavoastra. In magazinul nostru veti fi intampinati de un personal cu experienta care va va indruma in alegerea materialelor de care aveti nevoie. Realizarile de pana acum garanteaza ca putem merge inainte promovand calitatea si ridicand la un alt nivel standardul prelucrarii granitului, marmurei sau a altor pietre naturale.

Calitatea serviciilor reprezinta cheia succesului companiei noastre. In cei peste 14 ani de experienta am invatat ca fiecare client are gusturi si nevoi diferite. De aceea, am conceput servicii profesioniste, care pot multumi cele mai exigente persoane. Produsele de calitate pe care le comercializam au atras de-a lungul timpului nenumarati clienti in magazinul nostru. Serviciile pe care le oferim au reusit sa fidelizeze acesti clienti care s-au reintors intotdeauna in magazinul nostru pentru noi colaborari.

Compania Samaro ofera servicii de taiere, prelucrare, fasonare (prelucrarea cantului) si montaj

Fiecare placa din marmura, granit sau alte tipuri de pietre naturale este tratata cu grija in atelierul nostru. Este supusa unor procese moderne de taiere si finisare astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde ale calitatii. Marmura, granitul sau onixul sunt lustruite cu echipamente de ultima generatie pentru a capata un luciu unic. Obiectele rezultate in urma proceselor tehnologice sunt de calitate superioara.

Compania Samaro ofera servicii de intretinere

Pentru ca ne respectam clientii acordam garantie post-montaj fiecarui produs. Asiguram intretinerea produselor din marmura, granit, travertin sau onix si va sfatuim sa aveti grija de ele asa cum se cuvine.

Compania Samaro ofera servicii de consultanta

Personalul nostru calificat va va ghida in alegerea pietrelor naturale care sa acopere nevoile dumneavoastra. Fie ca va orientati catre marmura, granit sau travertin, specialistii nostri va vor dezvalui secretele fiecarui tip de piatra in parte si va vor face cunoscute avantajele si dezavantajele acelui tip de material. Astfel, veti fi siguri ca ati ales piatra potrivita amenajarilor dumneavoastra.

Call Now Button0763 697 066